Lief jong mens

image

Ik hoop dat je even tijd wilt nemen om dit te lezen want ik heb een boodschap voor je. Ik wil een aantal dingen delen vanuit mijn hart omdat ik denk dat jij belangrijk bent.

Ik snap dat je leven niet altijd makkelijk is en dat er veel op je afkomt en deze boodschap gaat er dan ook niet één zijn om je terecht te wijzen, maar één om je hoop te brengen. Want weet je ik geloof in jou. Ik denk dat wij als oudere generatie op moeten gaan staan, om om jou heen te gaan staan. Want ik zie goud in jou.

Ik besef zo goed dat jij met velen het verschil gaat uitmaken in deze wereld, omdat jij goed snapt hoe het leven werkt. Jij wilt eigenlijk simpel leven en iets betekenen voor deze wereld maar het word je door ons ouderen niet makkelijk gemaakt.

Weet je wij komen uit een generatie waar niet is geleerd om over onze emoties te praten, moeilijke dingen werden weggestopt of genegeerd en dat heeft veel gevolgen gehad voor jou, want jij wilt wel praten over je gevoelens en wil je dromen en verlangens delen. Echter vaak loop je tegen een muur en heb je het gevoel dat je niet begrepen word.

Er is een kloof ontstaan tussen jou en mijn generatie en dat doet me pijn. Het spijt me echt dat we zoveel fouten hebben gemaakt door onze bekrompen manier van denken. We dachten dat we het goed deden, en we deden ons best maar er was weinig ruimte voor jou, omdat we zo druk waren met onszelf. Eigenlijk wilden we ook niet eens jouw mening horen en vonden je dan brutaal, terwijl je zoveel goede dingen te zeggen had, we stonden er niet voor open, en zo werd de kloof weer groter.

We wilden een goede baan en een mooi huis en mooie spullen, dit alles onder het mom van dat we dit voor onze kinderen deden. Maar is dit ook zo? Is dit wat jij nodig hebt? Of is er een andere roep in jouw hart diep van binnen. Een roep om erkenning, een roep om begrip en gelijkwaardigheid, een roep van wederzijdse transparantie, zodat er herstel tussen de generaties kan plaatsvinden. Eigenlijk diep van binnen vind jij al die materiële dingen helemaal niet belangrijk maar heb je honger naar echtheid.

Daarom mijn boodschap. Ik wil je hoop brengen, vandaag. Ik wil je zeggen dat God blij is met je, en met je hart. Je hebt een prachtig hart en dat hart is bestemd om uit te delen. Dat hart zit vol met potentie om het koninkrijk van God dichtbij te gaan brengen. Jij hebt van God alles gekregen om deze wereld te laten zien dat er een God van liefde is, dat Hij werkelijk bestaat. En ik hoop dat je weer gaat opstaan en gaat dromen. Dat je niet teleurgesteld blijft in de kerk die er een potje van heeft gemaakt maar dat je je passie weer gaat oppakken en je ogen omhoog richt. Jij bent belangrijk. Jij kunt een ware revolutie teweeg brengen. Een revolutie van liefde over deze verbroken wereld.

Blijf alsjeblieft geloven in jezelf, want ik doe dat ook. Blijf alsjeblieft Jezus zien in jezelf, want ik zie Hem ook. Blijf alsjeblieft transparant en vergeef ons alsjeblieft als we je pijn hebben gedaan op welke manier dan ook.

Ik bid dat jij zult opstaan en zult gaan bewegen met de Heilige Geest. Je bent zo bijzonder, zo mooi en hebt zulke toffe gaven en talenten.
Ik wil je steunen, ik bid voor je en zal je bemoedigen als het je even niet lukt. Ik zal je mijn hand reiken om je weer bij de Vader te brengen. Maar lieverd geef alsjeblieft nooit op. Er woedt een strijd en Jezus zal je voorgaan. Ik weet dat je het kunt. Ik geloof in je. Weet dat er in de naam van Jezus alle kracht ligt en jij die kan gebruiken. De naam van Jezus geneest, zet vrij, redt, bevrijdt en veel meer.

Ik hoop dat je na mijn bericht weer wat hoop hebt gekregen en dat er iets in je mag opstaan wat zegt : genoeg is genoeg, deze wereld heeft Jezus nodig.
Je kunt het, en je hoeft het niet alleen te doen, want er zijn er veel zoals jij.

Bedankt dat jij het verschil gaat zijn en dat je laat zien dat Jezus het belangrijkste in je leven is, en daar kunnen wij veel van leren. Je doet het goed, en ik bid je ongelofelijk veel zegen toe op de reis die jij gaat maken. Geniet ervan, nogmaals je kunt het, en vertrouw maar op je Leidsman, Hij zal je de weg tonen. Ik zie uit naar de wonderen en tekenen die je zullen volgen en de vele mensen die hun knieën zullen buigen voor Koning Jezus en dat omdat jij gehoorzaam bent. Ga , de velden zijn wit om te oogsten en jij zult die binnenhalen. Ik ben trots op je!
En ik ben er voor jou, ik wil voor jou vechten, want ik geloof in je.

Liefs

Alma

6 gedachten over “Lief jong mens”

  1. Hi Alma,
    Heel mooi verwoord. Blij te zien dat je dmv dit project wil investeren in de volgende generatie.

    Ga zo door!
    Wendell Hasselbaink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.