Children

Moeke, Moeke, Moeke,

Trots is het eerste woord wat bij me op komt als ik aan je denk. Ontzettend moedig hoe je in het leven staat en wat je de afgelopen hebt doorgemaakt. Ontzettend dankbaar ben ik ook voor het voorbeeld dat je in mijn leven bent. Overal doorheen gaan en aan het einde er nog mooier uitkomen, dat is wat je uitdraagt en overbrengt. Dank je wel voor dat je altijd voor ons klaar staat en het beste in ons ziet. Ik hoop dat je nog veel mensen zal bemoedigen en aanmoedigen om het mooiste uit het leven te halen samen met Jezus.

Liefs, Sjoerd

Lieve mam,

Ik ben onder de indruk van hoe je veranderd bent in een sterke vrouw die me elke dag weer inspireert en helpt verder te gaan. Je staat altijd voor me klaar en hebt altijd tijd voor me. Je leert me veel over nederigheid en passie. Ik zie heel duidelijk je krachtige verlangen meer en meer van Jezus te willen ontvangen elke dag wat mij erg heeft geholpen om ook te worden zoals ik nu ben. daar wil je voor bedanken. Deze blog geven we je op je 50e verjaardag om zo een begin te maken om de afgelopen 50 jaar te gaan processen en de mooie leermomenten en overwinningen te gaan delen met anderen. Ik vind ze erg waardevol en krachtig. Bedankt voor al je bemoedigingen en liefde. Je bent de best moeder die er is.

Liefs Auke


Hoi Mam,

Hou van jou.

Liefs Wietse


Alma de Vor dat is een naam die je niet mag vergeten! Ze is een moeder/vriendin/vertrouwenspersoon/psycholoog/house manager en een sterke vrouw Gods.

Als ik naar mijn moeder kijk zie ik een sterke vrouw met veel levenservaring die ze niet voor zichzelf houdt. Mijn moeder is echt de beste moeder ooit, hoe zij in het leven staat leer ik elke dag weer van. Ze is samen met mijn vader het grootste voorbeeld in mijn leven. En ooit op een dag wil ik net zo met mijn kinderen omgaan zoals zij dat doen. Alles is mogelijk en overal kan over gepraat worden, ze zijn het levende voorbeeld van de onvoorwaardelijke liefde van God.

Lieve Mama, ik hou super veel van je en ik ben je super dankbaar voor de opvoeding die je me hebt meegegeven. Dankjewel voor al die liefde die je mij en mijn broers (en alle schoonzusjes) hebt gegeven en nog steeds elke dag geeft.

 

Groetjes Jort

P.S ik vind jou ook aardig 😉


 

Lieve mama,
Wat moet ik toch over jou vertellen. Of wat moet ik nou niet over jou vertellen. Er zijn zoveel dingen dat het echt niet op 1 pagina past. Mam, jij bent zo bijzonder en mooi. Je bent echt zo iemand die een voorbeeld voor iedereen kan zijn. Er is niemand anders die door zoveel dingen heen gaat en met zoveel dingen dealt dan jij. Je bent een bijzondere vrouw maar dat ik heb al 1000 x verteld. Maar het is niet erg om te herhalen want man wat ben jij bijzonder. Jou hart is zo schoon, puur en vol liefde. Je wilt elke keer weer mensen helpen en elke keer weer voor iedereen klaar staan dat je zelfs jezelf wel eens vergeet. Maar mam, jij mag er zijn. Je bent een mooie vrouw. Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat mijn vrouw later zoals jou mag zijn. Zo mooi en vol liefde. Moeder ik hou van je super super veel. En je bent bijzonder. Je bent echt anders dan andere moeders. Je bent mijn moeder en daar ben ik trots op. Ik ben God elke dag weer dankbaar dat hij me hier in dit gezin bij jou heeft geplaatst. Ik hou van je mam, zielsveel!

Liefs Jurre


 

Lieve Mams,

Ik hou van jou. Je bent een bijzondere vrouw.

iedereen die jou ziet ziet Jezus in jou! jij geloofd zo veel in hem

je weet precies wat een ander nodig heeft.

Mama, ik heb respect voor jou hoe je met mensen om gaat

en hoe je altijd doorzet en altijd geloof hebt.

 

Liefs Lucy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.